Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی با اشاره به ثبت حدود ۱.۴ میلیون اظهارنامه مالیاتی به صورت سیستمی گفت: از مودیان درخواست می‌شود تسلیم اظهارنامه را به ساعت و روز‌های پایانی موکول نکنند. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نادر جنتی معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی با اشاره به آمار تعداد اظهارنامه‌های مالیاتی عملکرد سال ۹۷ مؤدیان اظهار داشت: تا تاریخ ۲۵ خرداد اظهارنامه‌هایی که به صورت سیستمی ارسال شده است، در مجموع بالغ بر یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۷۷۱ مورد بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون مالیات‌های مستقیم سازمان امور مالیاتی به تفکیک اظهارنامه‌های تسلیمی اشاره کرد و یادآور شد: در این مدت بالغ بر ۸ هزار و ۶۴۱ اظهارنامه مربوط به اشخاص حقوقی وصول شده است. همچنین در بخش اشخاص حقیقی، اظهارنامه‌های مشاغل مربوط به گروه اول ۱۵ هزار و ۱۳۰ مورد ثبت شد.

وی با بیان اینکه گروه دوم مربوط به مشاغل نیز تاکنون ۳۵ هزار و ۴۵۹ اظهارنامه تسلیم کرده‌اند، عنوان کرد: گروه سوم مشاغل نیز ۵۶۷ هزار و ۲۶۴ اظهارنامه و همچنین گروه سوم مشاغل که مشمولان تبصره ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم بوده و برای آن‌ها مالیات مقطوع درنظر گرفته شد، تاکنون ۷۶۷ هزار و ۲۷۷ اظهارنامه ارائه کرده‌اند.

معاون سازمان امور مالیاتی با اشاره به مودیان و اشخاص حقیقی و حقوقی در مورد ارائه اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال گذشته گفت: نظام مهندسی، کانون وکلا، کارشناسان رسمی دادگستری، سردفتران، دفتریاران، صرافان و همه مودیانی که طبق قانون مالیات‌های مستقیم مکلفند تا پایان خردادماه اظهارنامه‌های مالیاتی خود را تسلیم نمایند توصیه و تأکید می‌شود که با توجه به فرصت بسیار کوتاه باقیمانده تا پایان خردادماه سریعاً و ظرف امروز و فردا اظهار نامه‌های خود را به صورت سیستمی و سریع و آسان ارسال کرده و به روز‌های پایانی خرداد که ممکن است به علت تراکم و ازدیاد ورود کاربران به سامانه شرایط ارسال را سخت‌تر کند، موکول نکنند.

جنتی تاکید کرد: ممکن است قطعی احتمالی برق و یا قطعی احتمالی سامانه در روز‌ها و لحظات آخر مهلت مقرر قانونی باعث شود که برخی از موُدیان موفق به ارسال اظهارنامه خود نشوند که در این صورت مشمول جریمه سنگین و غیر قابل بخشش موضوع ماده ١٩٢ قانون مالیات‌های مستقیم خواهند شد لذا از تمامی مودیان مالیاتی درخواست می‌شود که امروز با ورود به سامانه سازمان مالیاتی نسبت به تکمیل و ارسال اظهارنامه خود اقدام کنند.

به گفته وی، البته مشاغل مشمول گروه سوم موضوع ماده ٢ آیین نامه اجرایی ماده ٩٥ قانون مالیات‌های مستقیم که مبلغ فروش و خدمات آن‌ها در سال ٩٧ کمتر از ٨٢٨ میلیون تومان است می‌توانند فرم مربوط به تبصره ماده ١٠٠ را که در سامانه تعبیه شده است را انتخاب، تکمیل و ارسال و مالیات سال ٩٧خود را مطابق دستورالعمل سازمان به صورت مقطوع پرداخت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اظهارنامه مالیاتی معاون مالیات های مستقیم مودیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است

به گزارش قدس آنلاین، در گزارش رسانه‌ای حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی آمده است: پیرو نظارت کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین، موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان که پیش از این نیز با پیگیری‌های کمیسیون مراحل راه‌اندازی و فعالیت ابتدایی آن آغاز شده بود، مورد رسیدگی قرار گرفت.

پژمانفر افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم، موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده بود و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ (یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود) در مراحل اولیه و استقرار سامانه، اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه، در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین‌نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

وی عنوان کرد: به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال ١٤۰۱ و ١٤٠٢، ‌سازمان‌های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش، فعالیت‌های مصوب درخصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها، از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می‌پذیرد.

رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه مورخ ۱۴۰۳/۲/۹ که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند.

پژمانفر ادامه داد: مطابق این گزارش تابحال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و ایضاً با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

وی یادآور شد: مدیران سامانه اظهار داشتند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

رئیس کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود (یعنی تولد، ازدواج، طلاق و وفات) از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک را انجام دهد.

پژمانفر خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از جمله و با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک، مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد، ضمن ارجاع به مرجع قضایی (مطابق قانون) برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: معافیت مالیاتی سرمایه گذاری در مناطق محروم باید حداکثری باشد
  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • ۵۷۰ هزار اخطار مالیاتی به مالکان خانه‌های خالی ارسال شده است
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان