Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@20:39:24 GMT

۱۷هزارپزشک غیرفعال مشهدی در فهرست مالیات

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۵۴۵۹۵

۱۷هزارپزشک غیرفعال مشهدی در فهرست مالیات

مدیر کمیسیون مالیات و عوارض سازمان نظام‌پزشکی مشهد گفت: آمارهای مرتبط با فرار مالیاتی پزشکان واقعی نیست. دکتر علی الستی با اشاره به اینکه آمارهای مختلف و متفاوتی که از فرار مالیاتی پزشکان رسانه‌ای شده به دلیل ضعف در جمع‌آوری داده‌ها منطبق بر واقعیت نیست، بیان کرد: سامانه‌های مالیاتی برخی از صنوف دیگر را نیز در حیطه پزشکی طبقه‌بندی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال برخی مراکز توانبخشی که از بهزیستی مجوز می‌گیرند و فروشندگان کالای طب یا تجهیزات پزشکی را نیز در آمار پزشکان آورده و با هم ادغام می‌کنند، از سوی دیگر به دلیل ضعف سیستم‌های اطلاعاتی و جزیره‌ای عمل کردن سامانه‌های اطلاعاتیِ دستگاه‌هایِ مختلف، آمارها واقعی نیست.

به گزارش خبرنگار ما، مدیر کمیسیون مالیات و عوارض سازمان نظام‌پزشکی مشهد افزود:  تعداد زیادی از پزشکان در این سال‌ها مهاجرت کرده‌اند و عد‌ه‌ای نیز به دلایل مختلف از جمله مشکلات اقتصادی در حرفه پزشکی فعالیت ندارند که متأسفانه هنوز در فهرست اظهارنامه مالیاتی نامشان دیده می‌شود. در این میان  نام برخی از افراد فوت شده و یا شهدای‌مدافع سلامت نیز مشهود است. وقتی پزشکی یک بار برای دریافت پروانه مطب به سازمان نظام پزشکی مراجعه کرده و اطلاعاتش ثبت شده است، ما به چشم عضو سازمان به او نگاه کرده و ارائه خدمت می‌کنیم اما به دلایلی که ذکر کردم ۱۷هزارعضوِ سازمان نظام‌پزشکی مشهد فعال نیستند. لیکن همین آمار ۱۷هزارنفره مستمسک سازمان‌های مختلف از جمله سازمان امورمالیاتی است.

الستی با اشاره به استفاده اکثریت جامعه پزشکی از کارتخوان در ارائه خدمات، گفت: چند سال پیش موضوع کارتخوان‌ها انعکاس مناسبی پیدا نکرد و جامعه پزشکی با استفاده از کارتخوان مسئله نداشت. موضوع مورد اعتراض، نصب صندوق فروشگاهی در مطب‌ها به عنوان نخستین صنف بود که هم کار کردن با آن به سادگی استفاده از کارتخوان نبود و هم اینکه هزینه‌های خریداری، نصب و تعمیر و نگهداری را به مطب‌ها تحمیل می‌کرد. از طرفی برخی بانک‌ها حاضر به ارائه خدمات دستگاه کارتخوان به برخی از مطب‌های ما به دلیل تراکنش پایین روزانه نبوده و نیستند و سازمان نظام پزشکی در این خصوص با نامه‌نگاری و رایزنی سعی کرده نظر مساعد بانک‌ها را جلب و جذب نماید.

وی با اشاره به اینکه نظام پزشکی به شکایت‌های رسیده در خصوص نبود کارتخوان رسیدگی کرده و با خاطیان برخورد می‌کند، گفت: علاوه بر مسیر مراجعه مستقیم مردم به سازمان، گزارش‌های واصله از روابط عمومی سازمان امورمالیاتی نیز از سوی سازمان نظام‌پزشکی رسیدگی می‌شود.

الستی به استقرار تیم حرفه‌ای جهت ثبت اظهارنامه مالیاتی پزشکان در محل سازمان نظام‌پزشکی اشاره کرد و افزود: هر ساله با حضور نماینده سازمان امورمالیاتی در محل سازمان خدمات ثبت اظهارنامه مالیاتی  به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و بسیاری از پزشکان از این خدمات استفاده کرده و اظهارنامه‌ خود را از این طریق ارسال می‌کنند. مؤدیان شخصا می‌توانند وارد سامانه شده و اظهارنامه مالیاتی ثبت کنند و یا از طریق سایر مراکز ارائه خدمات الکترونیک اقدام کنند. معمولاً سالانه افزون بر یک‌هزارنفر از پزشکان اظهارنامه خود را در محل سازمان نظام‌پزشکی به ثبت می‌رسانند و مابقی به روش دیگر که ذکر شد اقدام به ثبت اظهارنامه می‌کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سازمان نظام پزشکی اظهارنامه مالیاتی سازمان نظام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود

 سید هادی سبحانیان رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در راستای خدمت رسانی به اصناف و کسبه و بازاریان در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۰ برابر میز‌های خدمت ما افزایش یافته است گفت:  مسئله اصلی ما  استفاده از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ برای انجام تکالیف و رویکرد در امور وصول مالیات از اصناف بوده که تمام سعی خود را انجام داده ایم که عدالت مالیاتی در بین اصناف برقرار شود و به سادگی و سهولت و سرعت تکالیف مربوط به اخذ مالیات صورت گیرد.

وی افزود: با توجه به این رویکرد موفق شدیم احکام خوبی نسبت به گسترش ظرفیت تبصره ۱۰۰ اخذ کنیم به طوری که  سقف فروش در تبصره ماده ۱۰۰ را تا سقف ۱۸ میلیارد تومان رساندیم، بیش از ۳ برابر نسبت به سال گذشته  افزایش پیدا کرده است.

سبحانیان بیان کرد:  در راستای توسعه مشوق‌ها  تقسیط‌های بلند مدت  برای کسبه و فعالین اقتصادی که از تبصره ماده ۱۰۰ استفاده می‌کنند  در نظر گرفته شده که این از موضوعات اصلی مطرح شده در جلسه با اصناف بوده و مقرر شده بخش نامه‌های تبصره ماده ۱۰۰ با نظر و مشارکت اصناف ارائه شود.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی گفت: با توجه رویکرد‌های جدید مالیات ستانی به سمت سیستمی شدن مالیات در حرکت هستیم و در مراحل دادرسی به سمت استفاده از ضرایب کاهشی رفته ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • راز صفر شدن مالیات ۵۰ درصد اصناف خرد در کشور
  • راز صفر شدن مالیات 50 درصد اصناف خرد در کشور
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • اقساط مالیاتی اصناف بلندمدت‌تر می‌شود
  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • تمدید ارائه اظهار نامه مالیاتی در لرستان
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران